WEBSHOP

Functioneel | gebruiksvriendelijk

Wil je inzetten op online ondernemen? Dan komt je al snel terecht bij een webshop als perfecte aanvulling op je huidige website. Actuele webshops zijn functioneel en gebruiksvriendelijk. Hierdoor wordt het klanten online zo makkelijk mogelijk gemaakt om bij jouw onderneming te bestellen. 

Van eerste gesprek tot oplevering

Kennismaking en offerte

Tijdens de kennismaking matchen we jouw wensen en verwachtingen met de mogelijkheden van webshops. Op basis hiervan ontvangt je jouw offerte op maat

Structuur en timing

Je ontvangt een voorstel voor de structuur van je webshop zodat je een goed beeld krijgt van de manier waarop gebruikers doorheen jouw webshop surfen. Functionaliteit en een gebruiksvriendelijke lay-out staan voorop

Voorontwerp en realisatie

We zetten de structuur om in een eerste ontwerp. Hierin houden we natuurlijk rekening met jouw huisstijl. Nog geen huisstijl? ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Na goedkeuring gaan we over tot de realisatie van jouw webshop

Online

Na eventuele finale aanpassingen aan het ontwerp en de content, gooien we jouw nieuwe webshop online.

Zo ben je helemaal klaar voor je eerste online verkoop!

We werken volgen jouw budget

Een webshop biedt bijzonder veel mogelijkheden voor je onderneming. Als kmo zoekt je natuurlijk de beste prijs/kwaliteit verhouding en een transparante manier van werken. Bij framingdesk uit Sint-Andries (Brugge) behoud je steeds het overzicht op alle kosten.

Versterk je onderneming online

Een webshop is al lang niet meer iets dat je er zomaar even bijneemt. Het runnen van een succesvolle webshop vraagt tijd. Een goed webdesign en een goede manier van werken geven je een stapje voor om klanten en prospecten te overtuigen. 

Samenwerken?

Wil je starten met een webshop?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken hedendaagse webshops op maat van jouw wensen en verwachtingen.